Deveta Pisanica

 

Ovdje su slike sa Svete mise.

ostalo je na stranici OŠ Hodošan

Osnovna škola Hodošan

Deveti susret učenika, roditelja, djelatnika i prijatelja Škole

Cvjetnica, 13. travnja 2014. godine

 

Osnovna škola Hodošan deveti je puta za redom organizirala Susret učenika, roditelja, djelatnika i prijatelja Škole pod nazivom Pisanica. Odaziv je bio iznad očekivanja – ponovno su vjernicima ispunjeni prostori Škole gdje je osamnaestu po redu Svetu misu u vodio župnik Darko Kelemenić. 

Svoj doprinos 9. Pisanici dali su članovi Crkvenog zbora pod ravnanjem Nenada Glavaka. U muškoj solo dionici uz kantora istakao se Martin Recek. Tekstove su čitale učiteljice predsjednica Školskog odbora Ljiljana Zelenić, članica ŠO Suzana Košak i Valerija Štampar, vjeroučiteljica koja je ove godine sa svojom ekipom vjeroučiteljica ponovo bila sudionik državnog natjecanja iz vjeronauka. Tradicionalno, u osiguranju objekata iskazala se vatrogasna mladež  DVD-a Hodošan i Palinovec.

Nakon mise u športskoj dvorani otvoren je prepoznatljiv i veseo izložbeno-donacijski sajam uskrsnih pisanica, čestitki i vrijednih predmeta koji je bio ispražnjen u rekordnom vremenu. Razmjenom uskrsnih poklona za OŠ Hodošan je ostvaren iznos od 11.106 kuna. Kupovanjem ukrasnih jaja, kolača, igračaka, jastuka, tjestenine, cvijeća i mnogih drugih iznenađenja iz godine u godinu poboljšavaju se higijenski i materijalni uvjeti za boravak učenika u matičnoj školi u Hodošanu te područnim odjelima Sveti Juraj u Trnju i Palinovec.

Na kraju, hvala svima koji su omogućili prekrasan dan vjere, mira, dobre volje i sreće žiteljima naše školske i župne sredine. Ravnatelj Ivan Barić