Covid-19

 

 

 

 

 

 

PREPORUKA  ŽUPNIKA

O PRIČESTI I SV. POTVRDI U ŽUPI

 

Varaždinski Biskup mons. Bože Radoš dao nam je preporuku o slavljenju Sakramenata ove godine, AKO EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA BUDE POVOLJNA. Za Slavlje Prve Pričesti ovlašten je Župnik, a za Svetu Potvrdu mora biti dogovor sa Biskupijom. Pročitajte dopis na web stranici župe ili stranici varaždinske biskupije.

 

1.   PRVA PRIČEST

-         U Petak (29. 05.) u 19,00 sati dođite na Roditeljski sastanak (bez djece) u našu Župnu Crkvu. Sastanak je zbog toga u Petak, jer je u Subotu Državni blagdan, a u Nedjelju je zbog epidemioloških mjera premali prostor u Crkvi za Roditelje i ostale vjernike. PONESITE PLAVO PENKALO RADI POPUNJAVANJA SUGLASNOSTI. Molim Vas, ako ne mogu oba Roditelja, da barem jedan dođe da se O SVEMU DOGOVORIMO.

PREDLAŽEM: PRVA PRIČEST U NEDJELJU (21. 06.) u 10,00 na Župnom Dvoru.  

 

2.   SVETA POTVRDA

-         Biskup nas je zamolio da pošaljemo datume kada bi bila Sveta Potvrda u Župi, sada u ljeto ili jesen. Poslao sam datum za ljetni termin, samo, oprostite, ne mogu Vam još službeno ništa reći, do službene potvrde datuma koja će biti sljedeći tjedan do subote 30. svibnja jer moraju se na Biskupiji sve dogovoriti. Znam da me razumijete i ne daj Bože izmjena datuma a ja Vam drugačije kažem i tako se dogovorimo. Onda ću  Vam sa sigurnošću moći objaviti datum i dogovoriti se za Roditeljski sastanak. Sveta Potvrda, kao i Prva Pričest slavila bi se na Župnom dvoru.

 

DAJ NAM BOG SAMO ZDRAVLJA, OSTALO SVEGA BUDE NEKAKO.

                                                                                                                             Darko, župnik  

 

 

 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------